• Choose Language
 • Tata Steel og Ahlsell rører opp i markedet med ny distribusjonsavtale

  12 Mar 2018 | Trade News

  Ahlsell Sverige utvider sitt tilbud til blikkenslagere gjennom en distribusjonsavtale med Tata Steel i Sverige.

  I dag kunngjør Tata Steel, en av Europas ledende stålprodusenter, og Ahlsell Sverige, Sveriges ledende distributør av byggematerialer et nytt samarbeid.  Samarbeidet mellom Tata Steel og Ahlsell Sverige gjør det mulig for Ahlsell å tilby tynnplatematerialer fra Tata Steel til sine kunder over hele Sverige. Avtalen omfatter også logistikk, med lager i Hallsberg for levering over hele landet innen ett døgn.

  -              Dette er et samarbeid som vi virkelig ser frem til, siden vi nå vil kunne tilby et bredere vareutvalg, sier Gabriel Olofsson, produktsjef Ventilasjon og Isolasjon i Ahlsell Sverige. Tata Steel er en sterk samarbeidspartner, og kvaliteten i produktene deres kombinert med vår logistikk vil definitivt komme kundene våre til gode. Vi har sett behovet for disse produktene hos kundene, og kan med denne avtalen tilby dem en mer effektiv innkjøps- og logistikkprosess som også er mer miljøvennlig.

  Avtalen, som er løpende, er et ledd i den større satsningen Ahlsell Klima, som retter seg mot nettopp blikkenslagere. Samtidig ser begge selskapene en mulighet til å skape tiltrengt konkurranse i et markedssegment som i dag domineres av et fåtall aktører.

  -              Dette er en match «made in heaven», sier Niklas Eriksson, Product & Procurement Manager Nordic i Tata Steel Building Systems. Det er morsomt med en ny og frisk aktør innen tynnplatesegmentet som kan utfordre de etablerte kjempene på markedet. Med Ahlsell får vi en god logistikkpartner som har et veldig likt syn på bærekraft som oss i Tata Steel, og en veldig god kanal for å kunne tilby produktene våre til flere kunder.

  Tata Steel kommer til å delta på Nordbygg-messen i Stockholm i april, der de vil kunne fortelle mer om det nye samarbeidet samtidig som de nyeste produktene for blikkenslagere vises frem sammen med nye tjenester for byggebransjen.

   

  Om Ahlsell

  Ahlsell Sverige er den ledende distributøren av installasjonsprodukter, verktøy og nødvendighetsartikler til installatører, byggefirmaer, bygg- og eiendomsforvaltere, industri- og kraftselskaper samt offentlig sektor. Selskapets kundeløfte «Ahlsell gjør det enklere å være fagmann» oppfylles gjennom et unikt tilbud som omfatter over en million artikler og løsninger. Ahlsell Sverige, med sine drøye 3000 medarbeidere, over 100 butikker samt et sentrallager i Hallsberg, er et forretningsområde innen Ahlsell-konsernet som er børsnotert på Stockholmsbørsen.

  Om Tata Steels europeiske virksomhet

  Tata Steel er en av Europas ledende stålprodusenter med stålproduksjon i Storbritannia og Nederland samt produksjon over hele Europa. Selskapet leverer stålprodukter av høy kvalitet til de mest krevende markedene, blant annet bygg-, bil-, emballasje-, energi- og flyindustrien. Tata Steel samarbeider med sine kunder for å utvikle stålprodukter som gir dem konkurransefordeler på markedet. Globalt er Tata Steel en av verdens største stålprodusenter med en kapasitet på over 28 millioner tonn og har 75 000 ansatte over hele verden.