• Choose Language
 • Two men at work

  Meidän arvomme

  Tavaramerkkimme viisi arvoa ovat eettinen kompassi, jota noudatetaan kaikessa toiminnassamme.

  Ne ovat käytössä kaikissa Tata-yhtiöissä eri puolilla maailmaa, ja ne luotsaavat Tata-konsernin 580 000 työntekijän toimintaa.

  Viisi arvoamme ovat:

  Huippuosaaminen: Toimimme ammattimaisesti. Asetamme haasteelliset tavoitteet, kannustamme innovaatiota ja ripeyttä. Teemme kaiken kerralla oikein. Jaamme, opimme ja parannamme jatkuvasti.
  Ymmärtäminen: Kasvatamme osaamistamme ja tiivistämme asiakassuhdetta ymmärtämällä asiakkaidemme liiketoimintaa. Me perustamme johtamisen tosiasioihin ja mittaamme, mitä teemme.
  Vastuullisuus: Toimimme yksilöllisinä johtajina työterveys- ja työturvallisuusasioissa. Toimimme vastuullisesti ympäristöön ja yhteisöön nähden. Osoitamme sitoutumista ja omistautumista. Toimimme päättäväisesti, voimautamme ja johdamme muutosta.
  Eheys: Tatan arvot ovat mallina muille, ja keskustelemme niistä avoimesti ja läpinäkyvästi rakentaen luottamusta ja ansaitsen kunnioitusta. Toimimme eettisesti.
  Yhtenäisyys: Luomme eniten lisäarvoa, kun toimimme yhdessä asiakkaidemme edun ajajina. Lähestymme kaikkea yhtenäisenä yrityksenä. Arvostamme erilaisuutta ja saamme lisää vahvuutta yhdistämällä tehtäviä, kansallisuuksia ja taitoja.