• Choose Language
 • Tiivistetysti

  Tata Steel on maantieteellisesti maailman monipuolisimpia teräsvalmistajia: toimintaa sillä on 26 maassa ja toimistoja yli 35:ssä

  Euroopassa olemme toiseksi suurin teräksen valmistaja. Emme erotu ainoastaan kokomme ansiosta. Meidät erottaa muista tapamme suhtautua liiketoimintaan. Uskomme vahvuutemme olevan siinä, että luomme yhteistyösuhteita, jotka puolestaan luovat uutta menestystä asiakkaillemme.

  Palvelemalla monia vaativia markkinoita eri puolilla maailmaa, esimerkkeinä avaruus- ja ilmailusektori, autonvalmistus, rakennusteollisuus, kuluttajatuotteet, puolustus- ja turvallisuusala, energia- ja sähköala, nosto- ja kaivannaisala, pakkausala, kiskoliikenne, ja laivanrakennus, olemme ymmärtäneet, asiakkaiden tarpeet vaihtelevat eri markkinoilla.

  Tata Group on perustettu ajatukselle, että sen toiminnan tulee aina hyödyttää yhteiskuntaa. Tata Steeliä ohjaa tänäänkin sama pitkän aikavälin visio. Toimimme henkilöstömme ja asiakkaidemme kannalta turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Käyttäydymme vastuullisesti ja kannamme huolta ympäröivistä yhteisöistä, joihin toimintamme vaikuttaa.

  Kestävyys on keskeinen osa toimintaamme, ja olemme sitoutuneet hallinnoimaan toimintaamme vastuullisesti ja parantamaan suoriutumistamme jatkuvasti.