• Choose Language
 • Liikettä markkinoille Tata Steelin ja Ahlsellin uudella jakelusopimuksella

  12 Mar 2018 | Trade News

  Ahlsell Sverige laajentaa levymateriaalitarjontaansa Tata Steelin kanssa solmitulla jakelusopimuksella Ruotsissa.

  Tata Steel, yksi Euroopan johtavista teräksentuottajista, ja Ahlsell Sverige, maan johtava rakennusmateriaalin jakelija, tiedottavat tänään uudesta yhteistyöstä. Yhteistyön myötä Ahlsell voi tarjota Tata Steelin levytuotteita asiakkailleen kaikkialla Ruotsissa. Sopimukseen sisältyy myös logistiikka. Tuotteet toimitetaan Hallsbergissa sijaitsevasta varastosta kaikkialle maahan vuorokauden kuluessa.

  –             Odotamme innolla mahdollisuuksia laajentaa tarjontaamme tämän yhteistyön avulla, sanoo Gabriel Olofsson, Ahlsell Sverigen ilmastointi- ja eristystuotepäällikkö. – Tata Steel on vahva yhteistyökumppani, koska heidän tuotteidensa laatu yhdistettynä meidän logistiikkaamme todella hyödyttävät asiakkaitamme. Olemme nähneet, että asiakkaillamme on tarvetta näille tuotteille, ja tällä sopimuksella voimme tarjota heille tehokkaamman hankinnan ja logistiikan erittäin ympäristöystävällisesti.

  Sopimus, joka on jatkuva, on osa suurempaa, nimenomaan levyalalle suunnattavaa Ahlsell Klimat -panostusta. Samalla molemmat yritykset näkevät mahdollisuuden tuoda erittäin tervetullutta kilpailua markkinasegmenttiin, jota muutamat tekijät tällä hetkellä dominoivat.

  –             Tämä on "taivaassa solmittu liitto", sanoo Niklas Eriksson, Tata Steel Building Systemsin Product & Procurement Manager Nordic. – On todella hauskaa, että alalle on tullut uusi ja pirteä toimija, joka haluaa ottaa levysegmentin hoitaakseen ja hämmentää markkinoita haastamalla vakiintuneita jättiläisiä. Ahlsellista saamme hyvän logistiikkakumppanin, jolla on erittäin samankaltainen näkemys kestävyydestä kuin meillä Tata Steelillä. Saamme myös todella hyvän kanavan tarjota tuotteita suuremmalle asiakasmäärälle.

  Tata Steel on paikalla Nordbygg-messuilla Tukholmassa huhtikuussa, jolloin sen edustajat voivat kertoa lisää uudesta yhteistyöstä samalla, kun uudet levytuotteet esitellään yhdessä uusien rakennusalan palveluiden kanssa.

   

  Ahlsell

  Ahlsell Sverige on asennustuotteiden, työkalujen ja tarvikkeiden johtava jakelija asentajille, rakennusyhtiöille, kiinteistönhoitajille, teollisuus- ja voimayhtiöille ja julkiselle sektorille. Yrityksen asiakaslupaus "Ahlsell tekee ammattilaisuudesta helpompaa" toteutetaan ainutlaatuisen tarjonnan avulla, joka käsittää yli miljoona tuotetta ja ratkaisua. Ahlsell Sverige, jolla on runsaat 3 000 työntekijää, yli 100 myymälää ja keskusvarasto Hallsbergissa, on osa Nasdaq Stockholm -pörssissä noteerattua Ahlsell-konsernia.

  Esittelyssä Tata Steelin toiminta Euroopassa

  Tata Steel kuuluu Euroopan johtavien teräsvalmistajien joukkoon. Se valmistaa terästä Iso-Britanniassa ja Alankomaissa. Sillä on tuotantolaitoksia kaikkialla Euroopassa. Tämä yritys toimittaa laadukkaita terästuotteita vaativimmille markkinoille ja käytettäviksi esimerkiksi rakennus-, auto-, pakkaus-, energia- ja ilmailualalla. Tata Steel kehittää yhdessä asiakkaittensa kanssa terästuotteita, joiden avulla ne saavat tarvitsemiaan kilpailuetuja. Tata Steel on yksi maailman suurimmista teräksen tuottajista yli 28 miljoonan tonnin kapasiteetillaan. Sillä on 75 000 työntekijää kaikkialla maailmassa.