• Choose Language
 • Tata Steel esittelee innovatiivisen Colorcoat® Compass -värinavigointijärjestelmän

  10 Nov 2017 | Trade News

  Colorcoat Compass on lajissaan ensimmäinen järjestelmä Euroopan rakennusmarkkinoilla. Se on nyt saatavana Tata Steelin omien kanavien ja valittujen jakelukumppanien kautta.

  Colorcoat Compass on innovatiivinen ja kattava digitaalinen järjestelmä, joka toimii yhdessä erityisen värimittausjärjestelmän kautta, joka lukee värit tarkasti. Lähes kaikenlaisia kohteita voidaan lukea ja niiden värit täsmäyttää muutamassa sekunnissa. Ei haittaa, vaikka olisi kyse muusta rakennusmateriaalista, tietyistä asiakkaan yritysilmeeseen kuuluvista väreistä tai hedelmästä tai omasta kahvikupista.

   

  Colorcoat Compass tuottaa tarkat tiedot jokaisesta väristä, jotta saadaan selville, onko sillä täsmällinen Colorcoat HPS200 Ultra®- tai Colorcoat Prisma® -vastine tai vastaako jokin Repertoire®-tilausvärimme sitä. Samalla saadaan rakennuksen sijaintiin, käyttötarkoitukseen ja väriin perustuvat tiedot Confidex®-takuuohjelman valinnanmahdollisuuksista.

  Lisäksi järjestelmä sisältää hyödyllisen RAL-värien hakutoiminnon. Täydentäviä värejä voidaan ehdottaa yhteistyössä johtavien väriasiantuntijoiden kanssa. RAL-toiminnon ansiosta Tata Steelin edustajat voivat nopeasti etsiä oikean värin RAL Classic- ja RAL Design-tietokannoista sekä myös British Standard-värikoodien avulla, koska täydelliset RAL-tietokannat ovat järjestelmän käytössä. Näytteet valituista väreistä voidaan tilata suoraan järjestelmästä.

   

  • Uusi ja mullistava Colorcoat Compass -järjestelmä perustuu innovatiiviseen tekniikkaan, jota yleensä käytetään B2C-markkinoilla. Asiakkaat voivat käyttää värimääritysprosessia nopeasti ja helposti, kun yhteen ja samaan paikkaan on kerätty valtava määrä tietoja. Colorcoat Compass auttaa käyttäjiään tekemään muutamassa minuutissa perusteltuja väripäätöksiä, joissa otetaan huomioon käytettävyys, toteutuskelpoisuus ja takuu, kertoo Building Envelopen värillisen ohutlevyn myyntipäällikkö David Hanson.

   

  Saat lisätietoja Colorcoat Compass -järjestelmästä ja voit varata uuden työkalun esittelyn ottamalla meihin yhteyden osoitteessa www.tatasteeleurope.com/fi.

   

  Esittelyssä Tata Steelin toiminta Euroopassa

  Tata Steel kuuluu Euroopan johtavien teräsvalmistajien joukkoon. Se valmistaa terästä Iso-Britanniassa ja Alankomaissa. Sillä on tuotantolaitoksia kaikkialla Euroopassa. Tämä yritys toimittaa laadukkaita terästuotteita vaativimmille markkinoille ja käytettäviksi esimerkiksi rakennus-, auto-, pakkaus-, energia- ja ilmailualalla. Tata Steel kehittää yhdessä asiakkaittensa kanssa terästuotteita, joiden avulla ne saavat tarvitsemiaan kilpailuetuja. Tata Steel on yksi maailman suurimmista teräksen tuottajista yli 28 miljoonan tonnin kapasiteetillaan. Sillä on 75 000 työntekijää kaikkialla maailmassa.

  Haluatko lisätietoja Tata Steelin työstä kestävän kehityksen hyväksi tai varata tapaamisen? Ota meihin yhteys osoitteessa www.tatasteeleurope.com/fi.