• Choose Language
 • Tata Steel esittelee uuden Colorcoat Prisma® -sukupolven

  3 Nov 2017 | Trade News

  Tata Steel esittelee uuden kolminkertaisesti pintakäsitellyn teräksen sukupolven. Colorcoat Prisma kestää ultraviolettivaloa ylivoimaisesti ja on kestävää. Uusin sukupolvi perustuu mullistavaan kolmikerrostekniikkaan, joten kestävyys, väri ja kiilto ovat paljon entistä paremmat. Uusi Colorcoat Prisma koettelee pintakäsitellyn teräksen rajoja ja on saatavana laajennetulla 40 vuoden Confidex®-takuulla.

  Läpikuultaviin kerroksiin perustuvan autoalalta tutun tekniikan ansiosta Colorcoat Prisma nostaa pintakäsiteltyjen terästuotteiden kestävyyden uudelle tasolle. Kolme värikerrosta suojaavat paremmin UV-säteilyltä ja korroosiolta, joten tiukimpien eurooppalaisten standardien vaatimukset ylitetään.

  Aiemmista Colorcoat Prisma -sukupolvista saamansa kokemuksen perusteella Tata Steel suojaa korroosiolta tehokkaasti oman Galvalloy™ -metallipinnoitteensa avulla.

  Iso-Britanniassa alusta asti valmistettavassa pintakäsitellyssä teräksessä on kolme yhdellä ja samalla kerralla ainutlaatuisen valmistusprosessin avulla levitettävää kerrosta. Tämä on mahdollista käyttämällä tuotannossa uusinta tekniikkaa.

  Uudistettu tuote on saatavana uusina, mielenkiintoisina värivaihtoehtoina, jotka soveltuvat mainiosti seiniin. Arkkitehdit saavat uusia mahdollisuuksia. Elements-sarjan värit saavat aikaan helmiäishohteisesti kiiltävän vaikutelman. Matt-sarja jättää suositun himmeän vaikutelman.

  Lisäksi Solid- ja Special Metallics -värisarjat on uudistettu asiakkaiden antaman palautteen ja toiveiden perusteella. Maansävyinen pronssimetalliväri Ariana ja yhtenäinen tummansininen Sargasso soveltuvat mainiosti täydentäviksi väreiksi. Uudet värit tekevät tästä tuotteesta oikean valinnan useisiin käyttötarkoituksiin, varsinkin liike- ja myymälärakennuksiin, joissa vaaditaan esteettisyyttä.

  Koko Colorcoat Prisma -sarja on testattu kaikkialla maailmassa erilaisissa ilmasto-olosuhteissa, kuten Floridassa, Malesiassa ja Singaporessa. Keinotekoisessa altistamisessa UVA-, UVB- ja ksenonsäteilylle nopeutetussa testaamisessa havaittiin paljon aiempaa parempi UV-säteilyn ja värin kestävyys.

  Colorcoat Prisma on Tata Steelin 50 vuotta kestäneen pintakäsiteltyjen terästuotteiden valmistamisen historian aikana läpäissyt eniten riippumattomia testejä. Niitä ovat esimerkiksi tiukat British Board of Agrément (BBA) -testit. Tuote täyttää Venäjällä käytettävien GOST-standardien ja Puolan ITB-vaatimukset. Se on saanut saksalaisen U-merkinnän ja ASTM-sertifioinnin.

  • Colorcoat Prisma täyttää kaikki REACH-vaatimukset ja tarjoaa kestävämmän sekä esteettisemmän ratkaisun, joten se menee pidemmälle kuin BREEAM- ja LEED-sertifiointi, kertoo Tata Steelin tuotekehityspäällikkö Peter Barker. Se on ylivoimainen ja pidempään kestävä tuote. Olemme tästä niin varmoja, että Confidex Guarantee -takuuta on pidennetty 10 vuodella. Näin varmistetaan mielenrauha 40 vuodeksi.

  Colorcoat Prisma on saatavana Pohjoismaissa Tata Steelin myyntikanavien kautta.

  Haluatko lisätietoja Tata Steelin työstä kestävän kehityksen hyväksi tai varata tapaamisen? Ota meihin yhteys osoitteessa www.tatasteeleurope.com/fi.

  Esittelyssä Tata Steelin toiminta Euroopassa

  Tata Steel kuuluu Euroopan johtavien teräsvalmistajien joukkoon. Se valmistaa terästä Iso-Britanniassa ja Alankomaissa. Sillä on tuotantolaitoksia kaikkialla Euroopassa. Tämä yritys toimittaa laadukkaita terästuotteita vaativimmille markkinoille ja käytettäviksi esimerkiksi rakennus-, auto-, pakkaus-, energia- ja ilmailualalla. Tata Steel kehittää yhdessä asiakkaittensa kanssa terästuotteita, joiden avulla ne saavat tarvitsemiaan kilpailuetuja. Tata Steel on yksi maailman suurimmista teräksen tuottajista yli 28 miljoonan tonnin kapasiteetillaan. Sillä on 75 000 työntekijää kaikkialla maailmassa.