• Choose Language
 • Nyheter og medier

  Velkommen til Tata Steels europeiske mediesenter

  I mediesenteret finner du pressemeldinger samt annen informasjon og ressurser for journalister.

  Nyheter

  Tata Steel utvikler og effektiviserer produksjonen i Norge

  6 Mar 2020 | Trade News

  1850 kvadratmeter nytt produksjonsareal og nye produksjonslinjer Tata Steels anlegg i Skien er utvidet med 1850 kvadratmeter, og nye produksjonslinjer er snart klare for å levere høy-kvalitets stålprodukter til det nordiske markedet.

  Les Mer
  Tata Steel lanserer ny farge i sortimentet

  5 Mar 2020 | Trade News

  Colorcoat HPS200 Ultra-serien har fått et tilskudd. Nå finnes fargen Raven (eller sotgrå som den også kalles) på lager i Norge.

  Les Mer
  Tata Steel viser vei for stålindustrien ved å delta I EPD-program

  23 May 2019 | Trade News

  Tata Steel har gleden av å kunngjøre at de har blitt verdens første stålfirma som er godkjent for å delta i Environmental Product Declaration Program (EPD), et deklareringsprogram av miljøprofilen til en komponent, noe som vil bidra til å levere tydelig rapportering av deres stålbaserte produkter og styrke stålets bærekraft gjennom hele livssyklusen.

  Les Mer
  Kvalitet og miljø går hånd i hånd på Halmstad Steel Service Center

  16 Apr 2019 | Trade News

  Halmstad Steel Service Center har i flere år, som det eneste stålservicesenteret i Norden, vært sertifisert i henhold til IATF 16949-standarden (tidligere TS 16949).

  Les Mer
  Tata Steels stålverk er blitt kåret til «fremtidens fabrikk»

  16 Apr 2019 | Trade News

  Tidligere i år opplyste World Economic Forum at Tata Steel Europes stålfabrikk i den nederlandske byen IJmuiden innlemmes i det prestisjefylte fellesskapet «Lighthouses», en utmerkelse som deles ut til produksjonsanlegg som er i teknologisk fremkant i den såkalte fjerde industrielle revolusjonen.

  Les Mer