• Choose Language
 • Håkan Karlsson gjør et comeback i Halmstad

  16 Apr 2019 | Trade News

  Etter noen år i en annen bransje ble suget etter igjen å jobbe i prosessindustrien for stort for Håkan Karlsson. I fjor kom han tilbake til selskapet – denne gangen med den nye tittelen Key Account Manager.


  Håkan Karlsson har arbeidet innenfor det meste på Halmstad Steel Service Centre AB. Karrieren hans begynte for over ti år siden her i produksjonsavdelingen. – Jeg rakk til og med å jobbe med planlegging, innkjøp og salg. Totalt ble det ni år på Halmstad Steel Service Centre før jeg for noen år siden bestemte meg for å bytte bransje, forteller Håkan Karlsson.

  Etter noen år som innkjøper for en matgrossist på Halmstad er han igjen tilbake i stålbransjen. Denne gangen som Key Account Manager.

  • Det ble noen år på Martin & Servera, men mot slutten kjente jeg at jeg ville tilbake til prosessindustrien. Det er der jeg har fått opplæring. Nå får jeg til og med mulighet til å følge produksjonsprosessen på en helt annen måte – fra vi tar inn coilen og kutter og sliper, til ferdig produkt som leveres til kunden.

  Å være tilbake på Halmstad Steel Service Centre føles som et riktig og naturlig valg for Håkan Karlsson.

  • Det var litt som å komme hjem igjen, og jeg møtte mange blide fjes da jeg kom tilbake. Jeg hadde bare vært borte i et par år, så mange av de gamle kollegaene mine jobber her fortsatt. Men det er også mange nye ansikter her, og det synes jeg er veldig bra, forteller han.

  I sin nye stilling jobber Håkan Karlsson først og fremst opp mot kjøretøyindustrien. Det meste av arbeidstiden hans nå går med til kostnadsberegning og tilbud til nye prosjekter.

  • Det stemmer, vi får inn mange nye forespørsler for tiden. En del prosjekter skal settes i gang i nær fremtid, mens andre prosjekter kanskje ikke skal iverksettes før om ett eller to år. Å vite hvilke prosjekter som kommer, og når, gjør hverdagen både morsom og interessant, samtidig som man alltid må være på hugget.

  En del kunder kan stille vanskelige krav på Halmstad Steel Service Centre, men utfordringer er bare bra, mener Håkan Karlsson.

  • Kundene våre vet ofte hva de vil ha. Det kan være en utfordring for oss å møte kravene, men gjennom god kommunikasjon med kundene lar det meste seg løse. For det er jo utfordringene som gjør at vi utvikler oss og blir bedre.