• Choose Language
 • Et raskt overblikk

  Tata Steel er en av verdens mest geografisk diversifiserte stålprodusenter, med drift i 26 land og kommersielle kontorer i over 35 land.

  I Europa er vi den nest største stålprodusenten. Men det er ikke bare størrelsen som gjør at vi skiller oss ut. Det som gjør oss annerledes er vår tilnærming til forretninger. Vi mener vår styrke ligger i hvordan vi bygger samarbeidsforhold som skaper ny suksess for våre kunder.

  Gjennom å betjene mange krevende markeder i hele verden, inkludert luftfart, bilindustri, bygg, forbrukervarer, forsvar og sikkerhet, energi & kraft, løfting og utgraving, emballasje, jernbane og skipsbygging, forstår vi at kundebehovene er forskjellige for hvert marked.

  Tata Group ble grunnlagt på det prinsippet at dens virksomhet alltid skulle tjene samfunnet. I dag er Tata Steel guidet av den samme langsiktige visjonen. Vi opererer på en måte som er trygg for våre folk og respektfull overfor miljøet. Vi opptrer ansvarlig og med omtanke for de samfunnene som omgir og blir påvirket av vår virksomhet.

  Bærekraft er i selve hjertet av det vi gjør, og vi er dedikerte til å administrere vår virksomhet på en ansvarlig måte og å kontinuerlig forbedre ytelsen vår.